tiistai 30. huhtikuuta 2013

Raksakuulumisia pitkästä aikaa

 Nyt on neljä kerrosta styroksia paikoillaan. Alla olevassa kuvassa on uunin kohdan raudoitusta. Siihen tulee vahvennettu laatta. 


Putkimiehet ovat vetäneet vesijohdot ja asentaneet lattiakaivot.  Vielä ennen kuin AJ laittaa betoniteräsverkot kauttaaltaan lattiaan, he käyvät asentamassa keskuspölynimurin putket. Valun alle on kätevä piilottaa muutakin, kuten imurin letkulle säilytysputki. Kunhan verkot ovat paikoillaan, putkimiehet tulevat vielä asentamaan lattialämmitysputket.
 


4 kommenttia:

 1. Mukavasti edistyy. Pikkuhiljaa pääsettä toissaan miettiin enemmän sisustusjuttuja, vai? Se on kyllä tosi hyvä, kun sanoit et aluksi ainaki paljon valkoista pintaa...verhoilla ym voi vaihtaa helposti tyyliä :) Voiko lapset leikkiä styroksien päällä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On lapset jonku verran ollu siellä styroksien päällä mutta ei viime aikoina, kun on teräsverkkoja laitettu.:) Sisutusasiat taitaa olla jo aikalailla selvillä, mutta niitä on kyllä tosi ihana ajatella.

   Poista
 2. Ai, että on niin siistin näköistä heti, kun hiekkaa ei ole enää näkyvissä. Muistan tuon näyn omalta raksalta! - Katri

  VastaaPoista