sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hetki ennen valuaKaikki pitäisi olla nyt valmista huomista lattianvalua varten. 


Viimeisinä hommina eilen illalla kävimme imuroimassa keveät irtoroskat styroksin päältä, verkkojen ja kaikensorttisten putkien välistä sekä muovitimme ikkunat. 

On niin mukava, kun saamme oikean lattian. 
Sisähommissa tulee nyt tietenkin jonkun mittainen tauko, että betoni saa kuivua. 

4 kommenttia:

 1. Voi, muistan hyvin meiltäkin tuon vaiheen. Se on taas iso askel eteenpäin, kun saa lattiat valettua! Eikö siinä sitten jo aleta väliseiniä kohta haakuilemaan? Jaksamista rakennusaikana!

  VastaaPoista
 2. Voin kuvitella, että meilläkin jää juuri tämä vaihe yhtenä merkittävimmistä mieliin! Seuraavaksi tosiaan sisällä saadaan niitä väliseiniä ruveta tekemään. Jonkun viikon vissiin täytyy ensin odottaa betonin kuivumista. Nyt varmaan etenee ulkovuorilaudoitus.
  Voi, kiitos :) !

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa, hommat etenee! Ei siinä kuule tarvi vissiin odottaa paljon mitään, että pääsee rakentamaan väliseiniä. Muistaakseni mulla alettiin parin päivän kuluttua rakentaa. Valua ei vaan saa peittää. Onnea taas eteenpäin, terveisiä Andaluciasta!

  VastaaPoista
 4. No vähän ihana ettei kovin kauaa tarvi odotella. Meillä oli semmoinen ohje, että valu peitetään valua seuraavana iltana muovilla. :D Niin se kuivuu kai tasaisesti ja oikealla nopeudella. Oi että täälläkin on ollu lämmintä viime päivät, mutta nyt juuri on pilvessä. Terveisiä A:lle! :)

  VastaaPoista