tiistai 21. toukokuuta 2013

Yksityiskohta lattianvalussa                 5 / 25
Keittiöön tulee saarekkeen reunaan saakka  muovimatto, jonka paksuus on noin 3 mm. Siitä lattia jatkuu sitten parkettina, joka on solumuovin kanssa 16 mm. Tuo korkeusero saadaan pois, kun liippari lupasi tehdä toivomamme erikoisuuden: noin kahdeksan neliön kokoinen alue valettiin 13 mm korkeammaksi, kuin muu lattia. 


Tiskipöydän edustan lattian pitää olla meidän perheessä vedenpitävää materiaalia. 
On mukava, kun voi ilman lattian kastumisen pelosta aiheutuvaa stressiä antaa lasten häärätä tiskipöydän ääressä. Ja kyllä minulla itsellänikin on aina ollut sellainen tiskaustyyli, että pyyhe olisi hyvä olla jalkojen alla.

Laatta olisi tietysti hyvän näköinen, mutta ei tarkoituksenmukainen meidän keittiöömme. En halua seisoskella niin kovalla alustalla ja ehkä joku lattialle putoava astiakin pysyy ehjänä muovimaton kohdatessaan.

Siskoseni piirsi keittiökuviin haluamamme mustavalkoruudullisen (miten ihmeessä tuo oikein kirjoitetaan) ruutulattian, jotta löytäisimme lattiamateriaalien vaihtumiselle parhaimman mahdollisen kohdan. Alimpana oleva kuva on vaihtoehdosta, joka oli helppo hylätä monestakin syystä. Emme olisi tajunneet ilman näitä kuvia, minkä haluamme. Muchas gracias, K :) 1 kommentti: