tiistai 26. maaliskuuta 2013

Ulkovuorilaidoitus


 UYW-profiili

Talo on ympäriinsä koolattu ja ulkovuorilaudoitus on lähtenyt mukavasti käyntiin. 
Sisällä hiekka on nyt sulanut niin, että viemärit voidaan kaivaa.
Tänään on tiivistetty hiekkaa (lätkätty). 
Huomenna meidän pitäisi saada merkittyä viemäreiden kohdat. Torstaina näillä näkymin tulee puhallusvilla. Vaihteeksi tapahtumarikas viikko, kenties. 
Tällä viikolla työmaalla on ilahduttanut reipas talkoomies. Älyttömästi jouduttanut hommia. :)Lapset on viihtyneet tontilla aika hyvin. AJ on tehnyt ladun, jota Olli on hiihtäny riemuissaan uusilla serkkujen vanhoilla suksilla.

4 kommenttia:

 1. Mahtavasti edistyy raksa!!!:)Alkaa jo näkeen aika hyvin, että minkälainen tulee ulkoapäin. Minkä värisen muuten aiotta tehdä talosta? Pitäisi joskus tulla katsoon ihan "livenä". :) Hyviä hiihtokelejä Ollille ja teille muillekkin, jos kerkiätte hiihtään(vaikka pääsisäisenä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi kun nyt vasta vastaan. :) Ihania ulkoiluilmoja on nyt ollutki ja olemma päässy hiihtämään Tervolassa. Nyt taas takaisin kotona. :)
   Valkoinen talosta tulee. Tulkaapa kyläilemään niin käytäis sitten raksallaki kattelemasa.

   Poista
 2. Taas ihania kuvia, mukava nähdä, mitä taas on tehty, vaikka olin jo tilanteesta kuullutkin. Minullekin tuli mieleen, että minkä värinen talosta olikaan tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) . Valkoinenhan siitä tulee. Siis joku valkoinen, mutta sävystä ei ole vielä tarkkaa tietoa. Anteeksi kun vastasi vasta nyt : )

   Poista