maanantai 25. helmikuuta 2013

Ilmoitus sekä lisää muovia

Tässä blogissa alkaa rakennustyömaapäivitysten lomassa 25-osainen sarja Suunnittelua.  

(Älkääpäs nyt hymyilkö siellä : )
 
Sarja sisältää ensinnäkin kertomuksia jo toteutuneista suunnitelmista (kuten pohjaratkaisuasiaa), mutta pääasiassa pohdintaa aihealueilta, jotka ovat vielä hyvinkin suunitteluasteella: sisustus ja piha sekä tärkeänä osana talon detaljisuunnittelu. 
Mielipiteet, ohjeet ja muut kommentit ovat hyvin tervetulleita.
Sarjaan kuuluvan päivityksen tunnistaa tällaisesta kuvasta:

 
Mutta nyt raksakuulumisiin. Talo on nyt sisäpuolelta melkein kokonaan muovitettu. Keittiön katossa on aloitettu koolausta. Ihana yllätys tuli perjantaina, kun paikalle pölähti AJ:n avuksi kaksi reipasta ja iloista tekijää. Onneksi meillä oli aivan sattumalta lättytaikina jääkaapissa valmiina. Oli niin ihana tarjota lättyjä tehokkaan talkooillan päätteeksi.  

Olisipa tuo muovi kirkasta tai edes harmaata..Tänään on ikkunat tiivistetty ulkoapäin villakaistalla. Seuraavaksi laitetaan uretaania sisäpuolelta.  

2 kommenttia:

  1. Te ootte kuule niin päteviä, ettei ole varaa hymyillä Suunnittelu-sarjallekaan.:) Me ei ymmärretä talon rakentamisesta/suunnittelusta mitään, joten niihin asioihin ei osaa/tohdi juuri kommentoida. Mykkänä vain katselen, mitä teillä tapahtuu. :D Ihanaa jatkoa ja kiitos onnitteluista! Milloin tuutte Savoon? ;)

    VastaaPoista
  2. Leepukka sinua :) !! Niin meistäkin tuntui kun tähän ryhdyttiin, mutta kyllä sitä sitten kun asioihin joutuupi perehtymään, niin rupeaa jotakin ymmärtämäänkin. :) Voi milloinhan me tullaan.. On ikävä!

    VastaaPoista