sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tuulensuojaan

Yli kahdenkymmen asteen pakkasesta huolimatta kirvesmiehet ovat olleet joka päivä töissä. 
Alushuopaa odottavan katon vanerointi on valmis, tuulensuojalevyt melkeen kaikki paikallaan, samoin runkovilla. Ikkunat on jo tontilla odottamassa asennusta. 
 
Meillä ei ole vielä ollut muuta tehtävää, kuin käydä ihastelemassa asentajien työn tuloksia sekä tehdä lumitöitä ja peitellä pressuilla tavaroita. Ja haaveilla. 

Seinien sisäpuolella on aika ihana olla muka olohuoneessa ja katsoa keittiön ikkunan näkymää tai siirtyä kodinhoitohuoneeseen ja nähdä ikkunasta kasvihuoneille. 


Tällaiseltako se siis tuntuu, oman kodin rakentaminen? 
Alkuhuuma on vielä vahva. 
Tuntuu, etten koskaan ole ollut näin onnellinen.
Tulin eilen illalla yksin potkurilla raksalta kotiin. Tuli aika hyvät vauhdit. 
Eihän onneen voi oikeasti pakahtua?
Kohta alkaa meidän oma osuutemme ja minäkin saan jalkani maanpinnalle. 

pohjoisesta päin


 

8 kommenttia:

 1. Ihana A-S! :) Kuulostaa kyllä mahtavalta. Uskon ja voin kuvitella, miltä se oman kodin rakentaminen voi tuntua...ja kun koko ajan tapahtuu jotain näkyvää. Mukava kyllä päästä seuraamaan teijän taloprojektia täältä Savosta käsin. :) Onnellisia hetkiä edelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leepukkainen. Tervetuloa vaan seuraamaan tätä hommaa. :) Ja ihanaa muuten kun te olette enää kuulemma tarkalleen 2h ja 15 min ajomatkan päässä!

   Poista
 2. Voi Aiska! Tuohan näyttää jo ihan kodilta! Onnellista rakennusaikaa koko teän ihanalle perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta toivotuksesta! Rakkaita terveisiä lapsosilta! Me ollaan onnessaan katottu tuota sinun profiilikuvaa. Ihanaa ja turvallista oloa sinulle Aikkara-kulta där borta någonstans (köh köh)!

   Poista
 3. Onnea uudelle blogistille ja ennen kaikkea tietenkin rakentamiseen! Ihanaa, kun kirjoitat tuntemuksista ja kuitenkin myös ihan teknisistäkin yksityiskohdista. Kyllä se leijuminen voi jatkua rakennusaikana vielä silloinkin, kun omien töiden osuus on menossa, kun joka tapauksessa on edessä se ihana asia, jota odottaa - omaan kotiin muutto. Kaikkea hyvää toivottaa isosiskoista nuorin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikeen paljon! Joo tämä kun on olevinaan sellainen päiväkirjamainen hommeli niin tulee sitten molemman sorttista kirjoitusta. Tuo onkin kiehtovaa kuulla, että leijuminen voi olla pysyvähkö olotila. Ja sinäpä sen tuedät jos joku :). ps. Petrus kiittää ihanista tumpuista, jotka jo lämmitti tänään pikku-ukkelin käsiä.

   Poista
 4. Minäkin sitten seuraan ensimmäistä blogia ;)! Ompa mukava päästä tällain seuraamaan miten raksa-jutut etenee!! Ihanaa raksa-aikaa ja ei haittaa vaikka jos ei sitten koko aikaa "leijukkaan"..silloin varmasti leijutta kun sitten muutatte! :) Muistakaa välillä huilia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)! Tervetuloa tätä seuraamaan! Olet varmasti oikeassa ja kyllä tämä elämä ihan normaaliltakin välillä tuntuu :). Pitää yrittää levätä. Tuskin meistä liian ahkeria saa. :)

   Poista